utorok 10. februára 2009

Prvý sex (pre oboch)

NEBUĎTE HŔŔŔŔ-BŔŔŔŔ
Predpísaný vek na prvý styk nejestvuje, platí však pravidlo, čím neskoršie ho okúsite, tým lepšie. Dôležitý krok si dobre zvážte. „Premiérové milovanie by malo byť vyvrcholením pekného vzťahu a mali by ste po ňom túžiť obaja. Bolo by výborné, keby ste sa ľúbili, dobre sa poznali a vedeli si predstaviť spoločný život. Sex je totiž nielen pôžitok, ale aj obrovská zodpovednosť, ktorá sa môže skončiť splodením dieťatka alebo nebezpečnou pohlavnou nákazou,“ upozorňuje odborník. Naša rada: Do prvého milovania sa nehrňte len preto, že všetci rovesníci už majú túto skúsenosť za sebou a hľadia na vás ako na menejcenných. Za panenstvo a panictvo sa netreba hanbiť. Všetko v živote má svoj čas a možno raz budete sami sebe vďační, že ste si tento zážitok uchovali pre toho pravého.

MIESTO ČINU
Ak ste sa pre milovanie obaja rozhodli, spoločný zážitok si dobre naplánujte. Spontánnosť je síce úžasná, ale až neskôr. Spomienky na prvé intímnosti zmysle nikdy nevyprchajú a nechcete si pamätať len to, ako vám do izby vtrhol kamarát. „Dvojica by si mala vybrať miesto, kde nehrozí, že ju niekto vyruší. Keď býva na internáte, spolubývajúcich môžu poslať do kina alebo nech sa v izbe aspoň zamknú,“ radí lekár. Ste nervózni? Do správnej nálady vás môže dostať alkohol, ale úplne vám postačí jeden pohárik. Keď sa opijete pod obraz Boží, zrejme sa nakoniec na nič nezmôžete, lebo vám príde zle.

NEEXPERIMENTUJTE
Aká poloha je pri úvodnom sexe najlepšia? Hoci ste si teoreticky naštudovali zopár efektných kúskov, zvoľte si klasického misionára. „Partner má vtedy najlepší prehľad o tom, čo prežíva jeho milá. Neskôr môže prísť na rad aj poloha, pri ktorej je žena hore. Vtedy si môže lepšie regulovať intenzitu pohybov,“ radí doktor Hrivňák. Pri prvom sexe zabudnite aj na milovanie vo vani či v sprche. Zložitejšie akrobatické kúsky môžu prísť na rad, až keď sa zosúladíte, čo chvíľu trvá. Nevyšlo vám všetko podľa predstáv? Nič to. Necíťte sa ani trápne, ani nešikovne, všetko sa zlepší, až nadobudnete prax.

3 komentáre:

  1. Ďakujem za pomoc :) veľmi si nám pomohol

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ste obchodný muž alebo žena? Ste vo finančnej neporiadku alebo potrebujete finančné prostriedky na začatie vlastného podnikania? Potrebujete splácať svoje dlhy alebo splatiť svoje účty alebo začať pekný obchod? Máte nízke kreditné skóre a bude pre vás ťažké získať kapitálovú pôžičku od miestnych bánk / iných finančných inštitúcií? Potrebujete jednu pôžičku alebo financovanie z akéhokoľvek dôvodu, pošlite nám e-mail na sabinhelps@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahojte všetci, dnes som super nadšená. Videl som komentáre ľudí, ktorí už dostali pôžičku od Sabinhelps@gmail.com, a potom som sa na základe ich odporúčaní rozhodol prihlásiť. Pred pár hodinami som potvrdil celkovo 10 000 eur, ktoré som požadoval z vlastného bankového účtu. Toto je naozaj skvelá správa a odporúčam každému, kto potrebuje skutočnú pôžičku, aby poslal žiadosť prostredníctvom e-mailu: sabinhelps@gmail.com alebo whatsapp her na +79267494861.

    OdpovedaťOdstrániť